Evas

En blandad blogg om handarbeten och livet.

Första MAJ.

Har jobbar dag både i går på Valborg och i dag på första maj. Socialdemokraterna kom med tårta till em. kaffet i dag. Det smakade ju bra. Vi tog bilen, gubben och jag, och åkte in till Askersund en sväng i går kväll. Där var många, många motorcyklar som åkte vidare till Skyllberg. En del var bara in i stan och kände på stämningen. Alla sorters cyklar och alla sorters menniskor. Hemma igen såg jag fackeltåget som kom från kyrkan för att tända brasan i parken. Nu väntar två helt lediga dagar. Skööönt.

RSS 2.0 | Trackback | Comment

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*