Evas

En blandad blogg om handarbeten och livet.

Ett stort tack

GODA VÄNNER

dsc05260

GER GODA GÅVOR

dsc05262

Berörda parter känner nog igen sig. Vet ju att en av er tittar in då och då och läser i min blogg. Det händer också att du lämnar en liten rad vilket jag tackar för.
Du får föra mitt tack vidare till svampplockerskan.

I dag serverades det svamppaj med grönsallad

dsc05263

Mumsfilibabba.

Nu ska det stickas. Måste redusera antalet pågående arbeten.
Må gott

RSS 2.0 | Trackback | Comment

6 Responses to “Ett stort tack”


 1. MUMS!!!!!


 2. Oj, så gott det ser ut! Inte dumt med sådana vänner.

  Ha det bra. Kram Metta


 3. Massa kantareller är ju så gott.. och svamp nu på hösten i mat .. vattnas i munnen..=)


 4. Hej!
  Tack för kommentaren om min revontuli :-)
  Tycker absolut att du ska testa den, du kommer inte att ångra dig. Jag hittade en svensk översättning på ravelry, sen var det inte alls svårt. Om du vill kan jag maila över beskrivningen?

  Visst är det kul att åka till Kampes? Är där alldeles för sällan, fast jag inte har många mil dit. Men sist jag var där blev det en stor kasse med hem.

  Ha det gott!!


 5. Hej, tack för att du tog dig tid och skrev i min blogg, det gjorde mig så glad. Vad gott allt ser ut på bilderna… blir riktigt hungrig här där jag sitter.

  Jag är ju själv mamma till två pojkar så visst känner jag igen den där oron. Jag är mest orolig för att min mamma och hennes väninnor ska stressa upp sig över saker som de anser som farliga. De vågar ju knappt öppna mail eller göra något som helst med datorn. Jag förstår det, de är inte uppvuxna med det men jag var väl tillräckligt ung när det kom för att ta det till mig. Oron finns nog där i alla fall hur man än vrider och vänder på det, tror nog att jag får vara nöjd och glad så länge som jag kan ha en öppen kommunikation med mina två halvvuxna söner om Internet och annat.

  Ha en fin fredag, här blir det strax kaffe för mig.


 6. Hejsan och tack för titten :)
  Jo, den nya stickningen som jag hoppas ska bli en sjal om jag lyckas göra allting rätt, heter Sjalen Ingrid. Jag hittade mönstret i mars och har suttit och tryckt på det sedan dess. Och jag hittade mönstret här: http://brinn.typepad.com/brinn/2008/07/ingrid.html
  Så titta in där :)
  Trevlig helg på dig :)

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*