Evas

En blandad blogg om handarbeten och livet.

091202

Efter en dag med flera plusgradet och rikligt regnande slog det om i går på fömidagen. Plösligt hade det frusit på och blivit lönnhalkigt. Blött som det var efter allt regnande har det under natten bildats riktig rimfrost i dag. Klart och kallt väder i dag. Det ger lite känsla av att det närmar sig jul. Sista handarbetscafèt för hösten är i kväll. Dagen har jag tänkt ägna åt att grädda några kakor, sticka och väva. Håller vädret vad det lovar nu så får det allt bli en liten promenad i solsken också.
Ha det bra och må gott

RSS 2.0 | Trackback | Comment

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*