Evas

En blandad blogg om handarbeten och livet.

En regnvädersdag

som den här gör det tillåtet att bara ägna sig åt innomhusarbete.
Har spänt ut sjalen jag virkat i Lovisagarn.När den var färdig börjadet jag genast med ett par tossor i eskimå. Kan ju inte riskera att bara ha ett handarbete på gång. Det finns dessutm fler sjalar som väntar på att bli klara och garn med tanken att det ska bli en sjal någon gång. Så att bli utan behöver jag nog inte oroa mig för.
Sedan skulle jag sätta foder i en väska. Maken till mig att krångla till något enkelt tror jag inte finns. Nu sitter fodret där iallafall och det blev till slut riktigt bra.

Senast lästa bok: I DENNA STILLA NATT, av Mari Jungstedt
Har som jag minns inte läst något av henne tigare. Hade kunnat sträckläsa den om jag tillåtit mig det. En bra bok tar ofta slut för fort.
Fem stjärnor av fem.

God natt gott folk sov gott

RSS 2.0 | Trackback | Comment

2 Responses to “En regnvädersdag”


 1. Tänk att jag sov gott natten till idag..fredag..=) så nu väntar jag på bättre väder för vi vill upp med brädorna.. till ”medelhavet”
  Du skulle ta med dina handarbeten till jobbet så vi får se dem.. Jag tycker det skulle vara jättekul! Ha en trevlig helg.. jag ska var på jobbet en stor del av tiden! / åsa

  Så skönt att du sov gott. Det gjorde jag också. Visst kunde jag ta med sjalarna och stumprna. Men det blir en del att släpa på. tänker vara med på Bygdedagen på Hembygdsgården i december. Vill du se innan tror jag du få komma hit. Jag ska också tillbringa ett antal timmar på jobbet i helgen. Vi kanske ses/eva

 2. Martina

  Foder i väska…hm…spännande!? Har du börjat producera eller var det trist lagning som gällde (en av dina favoritsysslor… ;) ) ?

  Nu äntligen har tulpanerna slagit ut här!
  Ha d!
  Kram

  Kul att tulpanerna börjat blomma. Ang. foder så inte var det lagning och ingen nystartad production heller så tänk inga sånna tankar. Kram på dig.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*