Evas

En blandad blogg om handarbeten och livet.

Utmärkelse

Klart jag blev glad.

Att någon tycker min blogg är värd att tippsas om.

Men det här var inte lätt.

Får varva med lite pelargonbilder. Lätta upp det svåra beslutet med en blomma.

dsc00479.jpg

Har ju några bloggar här på sidan men så har jag en lista till som jag brukar läsa.
Så har jag grubblat och tängt si och så.

Att jag måse uppgradera min blogroll är ju helt klart.

Min första tanke var att välja dom två som jag läste mest just innan jag började blogga.
Kan nog säga att det var läsandet av deras bloggar som fick mig att också vilja och att verkligen sätta i gång.

dsc00504.jpg

Jag ger utmärkelsen 24075xx1.jpg

till
Inger F

och Åsa-alltid stickning.

dsc00787.jpg

Det finns så många bra bloggar. upptäcker nya hela tiden.

Har fått en bestämd kännsla att många, även ”ickebloggare”, faktiskt är inne och läser men inte vågar ge sig tillkänna med en liten komentear.
Det behöver ju bara vara ett litet Hej.

dsc00848.jpg

Ge ett leende :) till den du möter…..

Ni som sett min länklista kommer att se den växa. Har redan lagt till
Marinas trädgård

som jag hittade via Åsa när jag forskade om den här tmärkelsen.

Nu får jag lov att taitu med dammsugaren. Vi är inte alltid så sams han och jag. Det finns det som är roligare så att säga.

dsc00315.jpg

Må så gott alla .

RSS 2.0 | Trackback | Comment

4 Responses to “Utmärkelse”


 1. God kväll!
  ja inte var det lätt o välja…. men visst är det kul o hitta till nya..bloggar
  Första gången jag var med i en ”kedja” så tyckte jag det var ..lite..udda.. men nu så ser jag det positivt..
  Man hittar nya vänner..!
  Nu har jag hälsat på hos Inger och ”andra” Åsa.. och visst är det kul o se vad andra handarbetar…
  ja det är en konstart..=)
  Ja dammsugning.. det skulle jag också behöva.. men på något vis hamnade jag vid datorn..=)
  Ja jag har också funderat ibland vilka som läser min blogg…
  Det skulle ju vara kul med ett hej! =)/ åsa

  ***
  Rena kedjebrv som ska skrivas till många skull jag nog aldrig nappa på men såna här små grejer är ju mer till för att uppmuntra.
  Det är jättekul att hitta nya bloggar och se, läsa, vad det pysslas med runt om i vårt avlånga land. Och tänk att datorn har fått sån dragnigskraft. Jag som inte als förstod vad det var för roligt med den. :D


 2. Hej Eva!
  ”En får tacke” som dom säger i Karlstad, för utmärkelsen! Jag är rörd till tårar! Din sida är inte oäven den heller, Eva! Bilden på spindeln är ju kanonbra! Den borde du skicka in till nån fototävling, tex hos http://www.nwt.se där jag har fått med två bilder i sommar :-). Dina sjalar är också jätteläckra! Det är så jag börjar längta efter att mina barn ska skaffa sonsambos till mig… dom är faktiskt 18 resp 19 år. Själva sönerna vill dock inte ha något som helst hemstickat, de fick varsin rejäl överdos i tidig barndom!
  /IngerF i Karlstad
  ***
  Ja, man kan ju få överdoser av det mesta. Allergi kan ju också växa bort så sönerna kanske ändrar sig om några år. Men jag förstår din önskan. Det är väldikt trevligt att ha sonsambos. Iallafall dom jag har. Har ju en dottersambo också och honom räknar jag lite som en bonusson. Kameran köpte jag i början på sommaren så det är en aldeles,men ack så roligt, bekantskap.
  Må gott /Eva


 3. Gissa om jag blev rörd nu….. Tack för att du tycker att jag har inspirerat dej !

  Bamsekram från glad Åsa
  ***
  Det var faktiskt så. Bara det här att leta bloggar var en ny grej. Upptäckte mer och mer att det fanns en massa saker som jag också tyckte var kul på datorn. Min tid framför skärmen ökar stadigt.Det är väl på både gott och ont. Och jag har hela tiden återvänt till din blogg. Du har från början stått med i min lista.
  Må gott/ Eva

 4. Birgitta

  Grattis till utmärkelsen! Kul för jag vet hur stimulerande det är när man får lite respons för det man gör (och skriver!). Man blir så glad när nån skriver en kommentar, då har ju faktiskt nån brytt sej om att läsa det man knåpat ihop.
  Tack för prat-och kaffestunden tidigare idag!
  Birgitta

  ***
  Tack själv. Det känns bra att det äntligen blev en liten ledig stund som passade oss båda två. Det blev ju riktigt fint väder en stund sedan fast nu har det regnat igen./ Eva

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*