Evas

En blandad blogg om handarbeten och livet.

Fredag före första advent

Nu är TV-rummet adventstädat. I år har jag plockat fram tomtarn. Inte riktigt alla men dom som betyder mest för mig. Nu skulle jag vilja sätta mig där inne med en stickning men det står pepparkaksdeg på mitt schema. Sedan blir det stickning och värmeljus med svag myskdoft. Önskar er alla en fin första advents helg.

RSS 2.0 | Trackback | Comment

4 Responses to “Fredag före första advent”


  1. Önskar dig detsamma!


  2. Önskar det samma!


  3. Hej Eva! Tack snälla för din kommentar hos mig. Det har blivit dåligt uppdaterat hos mig den senaste tiden, men jag har en blogg som jag uppdaterar lite oftare. Du hittar den på http://kito.se/makito
    Där är alla inläggen öppna =)
    Önskar dig en riktigt fin fortsättning på 1:a advent
    Kram Majsan


  4. En trevlig 1:a advent önskar jag dej också ! kram från Åsa

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*