Evas

En blandad blogg om handarbeten och livet.

En intensiv helg

Ja, det har det verkligen varit.
Vi har varit på resande fot och umgåtts med barn och deras vänner och även träffat barnbarn.

Det har varit mycket spring i många och långa trappor men vi ”gamlingar” fick ändå ta det ganska lugnt. Ungdomarna tog verkligen eget ansvar och kämpade och bar. Först ner och sedan upp. Det var nämligen flytt som stod på programmet.

Under söndagens eftermiddag fick vi lite ”ledigt” och tog oss bland annat en titt på denne man.

Tills helt nyligen hade jag ingen aning om att han fanns. Änn mindre var eller vad han heter.

Inga vinster delas ut men det kunde ändå vara roligt se hur många av ”mina” läsare som vet!

Vi har som sagt haft en intensiv men mycket trevlig helg.
Under resans gång har jag tjuvstickat lite. Blir ju helt tossig av att åka bil om jag inte kan koncentrera mig på något. Det får inte bli för mycket i taget för då får jag mera ont. Nu ser jag dock framåt och hoppas. Fyra veckor till och jag hoppas ha fått någon form av besked.
Ha det gott.

RSS 2.0 | Trackback | Comment

5 Responses to “En intensiv helg”


 1. Det var ju bra att ni kunde hjälpa till med flytt, utan att helt behöva slita ut er!
  Och den där mannen, han såg välgit bekant ut. Honom har jag sett, men var och om det är i verkligheten eller bara på tv, det har jag ingen aning om!


 2. Att flyttaa kan ta musten un vem som helst. Ung som gammal *ler*
  VA kan det där vara för lietn gubbe då?

 3. Sonia

  Gubben Rosenbom finns i Karskrona. Det är en fattigbössa om man lyfter på hatten
  kan man lägga i en peng. Eftersom jag bor i Småland har jag varit i Karlskrona många
  gånger. Det är en trevlig liten stad. från Sonia

  *****
  Hej!
  Kul att du skrev en kommentar. Eftersom du bara lämnat e-postadress antar jag att du inte har någon egen blogg! Har försökt maila till dig men får det i retur. Hoppas du tittar in flergånger så du ser detta. Och visst är det Rosenbom. Han förekom i en bunt med frågor på mitt jobb. När jag nu kom till Karlskrona och hade tid över var det roligt att se efter hur han verkligen såg ut.
  Tack ännen gång för ditt avtryck. Det är alltid roligt när en läsare ger sig till känna!
  Lev väl och må gott. Eva S

 4. Sonia

  Hej Eva. Det är helt riktigt att jag inte har någon blogg. Och nu ser jag att jag skrev
  fel på mailadressen. ha det bra från Sonia


 5. Men jisses…… har du varit i mina hemtrakter =))
  Blev glad när jag fick se gubben Rosenbom, som står utanför Amiralitetskyrkan (Ulrica Pia) här i stan.
  Du får hojta till om du är i stan en annan gång =)
  kram Majsan

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*