Evas

En blandad blogg om handarbeten och livet.

Miljövänligt!

Fortfarande är det några veckor kvar till besiktningsdagen men lite orolig är jag nog fortfarande. Alla hjul är i alla fall på plats, ingen punka. Draget och dragkroken fixade. Fram och baklysen finns. Nu återstår bara att invänta dagen och se vad besiktningsmannen har för omdöme.

Godkänd eller körförbud det är frågan.

RSS 2.0 | Trackback | Comment

3 Responses to “Miljövänligt!”


 1. Kort kjol och vackra ben hjälper har jag hört :D Själv hade jag 2 småbarn med mig varav den ena sov. Först var besiktningsmannen orolig för att hissa bilen med en 1 åring i, sedan var han så imponerad av mig som kunde besikta bilen med ” små barn!!!!! så bilen gick igenom fast de skulle ha blivit ombesiktning. ”Be din man fixa de där så fort som möjligt” hette de :D En annan gång blev jag räddad av gitarrfodralet, för han var tydligen hobbymusiker :D


 2. Vi får verkligen ihoppas att det inte blir körförbud på det tjusiga ekipaget!

  Ha en skön helg!


 3. Å så vackert im like it :-)

  Tack för du titta in till mig och att du lämna en kommentar med, gav ett längre svar hos mig på din fundering.
  Måste börja med att gratta till de förlorade kilona och sen är det lika roligt att du vill kämpa bort några till med oss.
  Spännande tid vi har framför oss, nu ska jag läsa mer här hos dig

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*