Evas

En blandad blogg om handarbeten och livet.

25/3-13

I helgen när jag ägnade lite tid åt blommorna, som fått övervintra i min bod.

Hittade jag detta!

Till sommaren är det nog tre år sedan jag fick denna av mina handarbetsvänner och det bara för att jag låser upp församlingshemmet varannan onsdag.

Kan tala om att den verkligen är uppskattad av mig. Har blommat varje sommar sedan jag fick den!

RSS 2.0 | Trackback | Comment

One Response to “25/3-13”


  1. Åh vill åxå ha gröna fingrar…… Men så är de inte! Men min julros lever och har hälsan :D Visst varar väl julen in till påska :D FAst skillnaden är att jag köpte min julros på en blomsteraffär denna gång och betalade lite mer än alla andra år när jag köpt dem på ICA…. När jag jobbade som Waldorflärare och skulle ha julros på årstidsbordet avverkade jag 5 rosor innan de blev jul…..
    Önskar en riktigt GLAD PÅSK!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*