Evas

En blandad blogg om handarbeten och livet.

Bud om ljusare tider.

Försöker bringa lite ordning i min lilla bod.
Det dyker dock hela tiden upp saker som är roligare att göra än dom saker jag borde göra.

Hittade knoppar bland blommorna som övervintrat där ute så håll till godo eller stäng ner, valet är ditt.

Och så lite av det jag var ute i boden för att göra.

Nystat upp lite garn

och plockat ner annat garn i en plastlåda.

RSS 2.0 | Trackback | Comment

2 Responses to “Bud om ljusare tider.”


  1. Inga av mina har överlevt…. Fast de brukar de inte göra. Har liksom inget bra ställe att ha dem på där de är så där lagomt svalt. Förut innan de bytte fönster så hade jag dom nere på golvet bakom gardin vid balkongdörren :D Men de går inte längre…
    Som tur är finns de nya på affären :D

  2. admin

    Dom flesta av mina har överlevt. Har dom på fönsterbrädan i min bod eller inne i huset. Ställa undan svalt fungerar inte för mig pga. platsbrist. Ställa mörkt och svalt har jag provat men då dog dom flesta!/ Eva S

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*