Evas

En blandad blogg om handarbeten och livet.

Tick tack, tick tack.

Vart tar tiden vägen ?

Grålle är klar!

Skulle ta kort på den och

på ”gökungen” och så har jag inte ens varit inne och skrivit på flera dar.

Bara stickar och stickar.

dsc00952.jpg

Och jobbar någon dag ibland också. Förvärvsarbete utanför hemmet alltså.
Som nu i helgen.

Får skärpa till mig till veckan när jag har några dagar ledigt.

Nu ska jag ställa tillbaka klockan.

Må Gott.

RSS 2.0 | Trackback | Comment

6 Responses to “Tick tack, tick tack.”


 1. Ta det lugnt:)

  ***
  Det är nog precis det jag gör. Sen hänger jag inte med riktigt.Jorden tycks snurra fortare än jag trodde. /Eva S


 2. Just det – sova längre – trodde jag. Vaktar barnbarn och de har sin ”vanliga klocka”! Stickar mellan varven, ska visa pa mín sida da jag kommer hem./Kine

  ***
  Det är mest ett trassel för komihåget det där med att ställaom klockan. Jag sover som jkag sover vilket det är sommartid eller inte. Har liksom aldrig märkt att en natt är en timma längre eller kortare. Utom när jag jobbade natt och fick jobba en timma till./Eva S

 3. Birgitta

  Instämmer – tiden går jättefort! Även fast vi ställt tillbaka klockan och det borde kännas som man fått en timme ”gratis”. Undrar om man har ”jetlag” nu då? Man har liksom inte rätt känsla att det är den och den tiden som annars.
  Det stickas här med, finns inte så mycket annat kul när mörkret tätnar alltmer.
  Birgitta

  ***
  Nu blir det fort mörkt på kvällarna men inte blir man sysslolös för det. Med gott samvete kan man krypa upp i soffhörnan med stickningen eller vad man nu vill pyssla med./ Eva S


 4. Ja nog springer tiden. Vi väntar tills du tagit dina bilder, ta det bara lugnt.

  ***
  Nu är jag ledig en hel vecka så det ska väll ändå bli tid att ta kort någon dag./Eva S


 5. Ja, visst går tiden fort och jag tycker inte jag hinner någonting. I morgon är det redan 31 oktober och då kommer också vattensjalens andra ledtråd. Har ungefär 10 varv kvar att sticka på första ledtråden. Har fått repa upp några varv och sticka dem på nytt. Ska skaffa en magnetplatta, så att jag lättare kan läsa mönstret. Hoppas att jag hittar en på syfestivalen. Nu är klockan snart midnatt och dags att sova några timmar. Ha det bra. /Margareta

  ***
  En magnetplatta vore inte dumt. Det är lätt att tappa bort sig i alla diagramrade. För min del föredrar jag diagram före skrivna mönster. I alla fall när det är engelska mönster. Fick tag på mitt blå Fårögarn i går. Om det blir läge, och det ser jag nog till att det blir, så nystar jag första härvan i dag och börjar. :) Hoppas ni får en trevlig resa till festivalen! / Eva S


 6. Jag tycker tiden ..bara försvinner.. hinner inget längre..tycker jag.. jag vill så mycket..
  Ja. förvärvsarbete..vem kom på det..???=)))/åsa

  ***
  Jaa, vem kom på att sånt skulle förekomma när det finns så mycke annat trevligt att göra?
  Nu är ju inte förvärvsarbete alltid tråkigt, iallafall inte mitt, men ändå. Det måste utföras på i förväg bestämda tider. När man nu är så funtad, som både du och jag tycks vara, så känns det ibland svårt att klämma in den tiden bland allt vill och vill göra. Idéer saknas inte. Mina tisdagar på jobbet kunde bli heltid om jag själv fick bestämma. / Eva S

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*