Evas

En blandad blogg om handarbeten och livet.

Höstlördag den 12 oktober.

Ingen direkt arbetslust i dag.
Ingen motionslust heller.
Har småont i halsen och känner mig lite hängig.
Käre maken monterade upp en hylla i min bod, och jag började, eller rättare sagt fortsatte, att röja och sortera bland div. lösa mönster och tidningar. Någon gång ska det bli ordning på torpet!
Varje gång jag gick ut kändes det varmare på trappen än inne i boden.
Det slutade med att dörren öppnades på vid gavel och en sol hamnade där ute.

Lite märklig känsla att sitta där och sticka.
Känna hur solen värmde gott som en sommardag och samtidigt se hur höstlöven dalade som snöflingor mot marken.

En del prasslade lite när dom landade på taket!

När jag tittade upp från stickningen ser jag en liten pelargon som trotsat alla hårda frostnätter och vägrat frysa ihjäl!

Med andra ord.
Dagen i dag är en oktoberdag som visar sig från sin absolut bästa sida.

Och över alltihopa lyste och värmde moder sol!

RSS 2.0 | Trackback | Comment

2 Responses to “Höstlördag den 12 oktober.”


  1. Nog har de varit en härlig höst! Tog tag i att plocka ihop på loftet på söndag och blev alldeles svettit. Efter en blick på termometern förstod jag varför…. +36* i solen!!!!! Men idag har de snöat :D JA iaf några flingor :D

  2. admin

    Ja,det har verkligen varit en vacker höst! I dag har det varit grått och småregnigt och lite ruggigt. En av farbröderna på jobbet har lovat mig ;) att det ska bli vackert väder nu fr, lö, sö och kanske även på måndag. Svalt kanske men soligt och fint. Jag tyckte det lät så bra så jag väljer att lita på honom jag. Snöflingor vill vi inte se ännu.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*