Evas

En blandad blogg om handarbeten och livet.

Tankar

Detta började som ett svar på kommentar från en läsare på mitt inlägg om min bloggvärld. Kände så att jag lika gärna kunde dela dessa tankar direkt till alla.

Inte bara dom som läser kommentarerna.

Har ju fortfarande inte kommit på något sätt att se om fler är inne och läser.
Spelar kanske ingen roll igentligen men lite kul kunde det ju vara att veta hur många besökare man har.

Visst är det lugnare tid nu men tiden går likfullt aldeles för fort. Ändå är det roligt att fara runt och läsa. Många känner säkert till allt prat om att det är viktigt att vi ”ser” varann. Det var nog lite så mina tankar for omkring.

Vad är det som händer?

Är personen helt knäckt för något?

Sitter hon och myser och bara har det bra?

Vem bryr sig?

Har alla någon som bryr sig.?

dsc01396.jpg

Låter ljuset fortsätta lysa och
önskar alla någon som ser och finns där att dela stort och smått med.

LEV VÄL OCH MÅ GOTT

RSS 2.0 | Trackback | Comment

6 Responses to “Tankar”


 1. Förstår återigen hur du tänker, har de hänt något eller har dom så bra att dom inte hinner blogga.
  Just nu har jag en blogg som jag följt under en lång tid som inte bloggat på en och en halv månad, man blir lite funderasam vad som hänt.
  Man mår ju så bra när man får komentarer, de ser man ju på sej själv.
  Ha du de så gott nu, Eva.
  Går de inte att lägga in en besöksräkanare hos dej?

  ***
  Ja tack du, jag har det bra. Det känns bra att det är fler som tänker som jag.
  Det borde ju gå att lägga in besöksräknre men jag vet inte hur. Får deligera ut den uppgiften till någon som är mer datakunnig än jag. Sen beror det på deras tid. / Eva S


 2. Håller med Eva i Halmstad om att det känns så bra när man får kommentarer till sina inlägg. Då märker man ju att det är någon som läser vad man skriver. Men det är alldeles säkert flera som är inne på bloggen utan att kommentera. Ibland får jag muntliga kommentarer, när någon man träffar berättar att de sett vad jag gjort.
  Har heller inte någon besöksräknare. Kanske vore idé att lägga till en sådan.
  Tycker om ditt ljus som du låter fortsätta lysa. Behövs den här tiden på året. Ha det så gott.

  ***
  Visst känns det bra. En kommentar är ju bevis för att den som läste brydde sig. Det ljuset får nog hänga med ibland för det tilltalade mig spciellt av någon anledning. En besöksräknare skull vara roligt att ha och som sagt får jag nog deligera ut det jobbet./ Eva S


 3. Det är väldigt roligt med räknare då man ser att någon har varit där. Men roligast är alla rara kommentarer som besökarna lämnar efter sej. Du är väldigt duktig på det. En får tacke! Lämna ditt ljus tänt för det behövs så här i vintermörkret och värmer i själ och hjärta. Massor med kramar. Åsa

  ***
  Det är nog så sant att kommentarerna som kommer är det bästa. Har pratat med min datafixare så vi får se om det blir nån räknare så småningom. Ljus behövs av många orsaker. Snart är det advent och det är en tid som jag tycker mycke om. Dessvärre betyder inte den här tiden ljus och glädje för alla. Ett vänligt ord på vägen känns dock skönt för alla./ Eva S


 4. Hejsvejs..! Du ska givtvis skaffa susnet..
  Tryck på min ..besöksräknare.. o anmäl dig..=))
  Då kan du se vilka som varit inne… till viss del..
  men inte fullt ut…
  Jag håller med dig..om att man funderar..
  I går tänkte jag..vem vill läsa vad jag skriver….
  ????
  Ja man …har ivart fall lite annat o grunna på än bara bekymmer..
  Dessa bloggtankar om ditt o datt som bloggen ändå förmedlar..är bra tankar..=))/åsa

  ***
  Vad vore livet om det bara var bekymmer? Just att man kan slänga ut en tanke.se om någon nappar, vad dom sen tycker. Vi är ju olika och det är väll för väl att inte alla tycker lika. Som det här med jul tillexempel. I år är jag ledig första och tredje advent. Tomtarna mina .. ja dom får nog komma fram ur vrårna en vecka tidigare i år. Tomtarna mmmm jag börjar riktigt länkta efter dom. Hoppas du,ni, får en bra helg./ Eva S


 5. Känner mig lite träffad eftersom jag läser din blogg regelbundet men är rätt kass på att lämna kommentarer. Tack för alla fina kommentarer du skriver på min blogg, det värmer!

  ***

  Det visste jag ju inte ! Att du brukade titta in och du är så välkommen. Men visst är det roligt när läsare vågar ge sig tillkänna.
  Ha en bra helg och må riktigt gott/Eva S


 6. Känner mig lite träffad. Jag är en sådan som läser många bloggar, men lämnar inte ofta kommentarer. Ibland när jag läser bloggar är det mer i förbifarten, slutet av lunchrasten, medan maten blir klar osv. Men oftast är det i lugn och ro på kvällen. Men jag kan också börja skriva en kommentar och så plötsligt tycka att det blev så dumt med den kommentaren man skriver, eller ….så kan man ju inte skriva. …

  Men den här kommentaren skickar jag!

  ***

  Tack för att du skickade den. Det är så sant det du skriver. Kram från mig / Eva S

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*