Evas

En blandad blogg om handarbeten och livet.

Fredag

dsc01396.jpg

I dag har det fejats.

Jag är inte en person som städar och städar.

Till första advent är det ändå vissa saker som jag vill göra.
Byta lite gardiner och lägga på vissa dukar.
Ta fram ljusstakar och så.

Har klippt ner min krysantemum.

dsc01461.jpg

Inte mycke kvar av den men det kommer nytt grönt här från roten.

Några blommor var fina fortfarande och hamnade i en vas på bordet.

dsc01462.jpg

Helt otroligt vad den har blommat.

Så har jag tagit fram min julängel.

dsc01449.jpg

Tycker han måste få komma fram redan i advent.
Det börjar vara ganska många år han hängt med nu.

Nu ska jag tända min värmljuslykta. Nu kommer jag inte på vad det heter. En sån där man häller vatten med väldoftande olja i en liten skål med ljus under. Så ska jag sätta på bra musik och bara koppla av en stund. Njuta av mitt städade vardagsrum.

En kille som kan sjunga finns här

Ha en bra helg.

RSS 2.0 | Trackback | Comment

5 Responses to “Fredag”


 1. Vilken söt julängel, din blomma mår säkert bra och får nya krafter nu.
  Ha en jätte skön helg på dej.

  ***
  Ja, jag hoppas att blomman ska klara vintern och komma igen lika fint nästa höst. Hoppas kostar inget./Eva S


 2. Hej Eva!
  Här städas det också för fulla muggar.Imorgon ska jag gå på julmarknad med töserna. Den lilla vill åka rensläde. Tänkte på dej när jag anmälde mej till stickameras sockklubb.Där får man ju mycket hjälp när det gäller engelska mönster. Har man stickat ett så klarar man nästan allt, så var det för mej. Kan det vara nåt? Ha det så jättegott i helgen/Åsa

  ***
  Åka rensläde skulle jag också vilja göra någon gång.Hoppas ni hade en trevlig dag på julmarknaden.Sockklubb? Det kanske skulle vara något. Inga krav hoppas jag. Det räcker liksom tillsom det är. Får nog gå in hos stickamera och kolla upp det. Eva S


 3. Ligger litet lågt med fejandet, men mina adventljusstakar ska tas fram i kväll, så att de lyser fint i morgon bitti.

  Jättesöt ängel. Måste leta reda på mina änglar, som jag vann på ett lotteri förra året, då jag och min man tillsammans med Ringdansens dagcenter bjöds på Luciakaffe i Navestadskyrkan.

  Önskar dig en trevlig 1:a advent.

  Tack! Jag har haft en fin dag. Lite promenad, lite pyssel och advetskonsär. / Eva S


 4. Vilka underbara blombilder du tar! Jag fotograferar en hel del men bara med en enkel digitalkamera – bilderna blir skapliga men inte som dina!

  ***
  Dina bilder som jag har sett är väll nog så fina. Jag tar också bara med en enkel digitalkamera. Innan jag köpte den var jag väldigt dålig på att ta kort. Att någon tycker mina bilder är fina tycker jag känns bra. Det sporrar.TACK! /Eva S

 5. Birgitta

  Tänk att din krysantemum har haft så fina blommor in i det sista. Hoppas den klarar sej nu då över vintern.
  Jättesöt ängel, har du gjort den själv?
  Birgitta

  ***
  Minns du tiden i NTOs källare? Då var det inte så mycke stickning. Det var iallafall där min ägel såg dagens ljus./Eva S

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*