Evas

En blandad blogg om handarbeten och livet.

Sista tisdagen 2014

Tänk att jag har stickat ett par vantar!
Har aldrig tyckt om det.
Har tovat dom också och så blev dom för små.

Tovade vantar klara 141230. Sandnes Garn, Fritidsgarn

Det konstiga är att jag önskar jag haft mer garn så jag kunde testa en gång till.
Undrar om det är influens på G?

RSS 2.0 | Trackback | Comment

5 Responses to “Sista tisdagen 2014”


 1. GOTT NYTT ÅR!
  Fina vantar! Förstår att du blev lite fundersam när de blev för små, men sånt händer ibland, jag har varit med om det flera gånger trots att jag har tovat i samma garn nästan jämt.
  Hoppas att allt är bara bra med dej!
  Kram från Åsa

 2. admin

  Blev nog mest förvånad över att jag fick lust att sticka ett par till för att testa. Har nämligen avskytt att sticka vantar :) / Eva S


 3. Gott Nytt År till dig och de dina!


 4. Go fortsättning!!!! Har tovat en del och tycker att jag kan….. Så stickade jag mig ett par vantar av restgarner, olika sorters ullgarner. Tovade :D Jag ångrar så att jag inte behöll en som avskräckande exempel :D Alla garnerna uppförde sig olika. En del ränder tovades till oikännlighet, medan andra inte tovades alls…..
  Hoppas du har fel om influensan

 5. admin

  Lugn Tomtan, känner mig inte sjuk på det viset. Bara så förvånad över att jag har lust sticka ett par vantar till så jag tänkte kanske det är influensa på G. Sticka vantar har hitintills varit bland det tråkigaste jag kunde tänka mig ;) / Eva S

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*