Evas

En blandad blogg om handarbeten och livet.

Har du någon fin blomma i din trädgård?

Den frågan stäldes av en av mina systrar.
Döm själva.

okänt namn
dsc02136.jpg

scilla alldeles vid ingången
dsc02138.jpg

någon som kan tala om namnet på dessa två?
dsc02140.jpg

dsc02143.jpg

Tulpaner från Amsterdam. Lökarna fick jag av en son med sambo när dom återvände efter en resa.
dsc02147.jpg

dsc02146.jpg

dsc02145.jpg

En katt bland hermelinerna?
dsc02148.jpg

Numera död och begraven.

dsc02149.jpg

dsc02150.jpg

Detta tycker jag är riktiga guldkorn som
Camilla skrev om sin blogg.

En till vill jag visa. En snitt blomma jag fick för en veck sedan. Det kändes också som ett guldkorn.

dsc02133.jpg

Nu ska jag ut i solen en stund till.
I själen mår jag bra och knät ignorerar jag så gott det går.
Må gott på er alla.

RSS 2.0 | Trackback | Comment

6 Responses to “Har du någon fin blomma i din trädgård?”


 1. Tänk att du har så mycket vackert i din trädgård. Det är en fröjd att titta på alla vackra bilder. Här uppe får vi köpa blommor och ha dom inomhus. Duka kaffebord på sparkstöttingen för det är ingen ide att ställa undan den.
  Ha det så gott. Åsa


 2. Vilka underbara blommor du har i din trädgård!
  Ha det bra i solskenet!
  KRAM

 3. camillak

  Jaa du, det var fina Guldkorn du hittat! =)) Det gäller verkligen att ta tillvara på vackra växter o diverse andra småhändelser runt oss…ibland missar man dom helt enkelt!!!
  En härlig tid den här första…nu när allt är i startgroparna i trädgården ! Idag har jag sått sallad..:)) både i v-huset och ute i landet…fiberduk ovanpå!! Har du hört att det ska komma mer värme nästa vecka…Jippie säger jag bara!!
  Ha det gott…!


 4. Tror du inte det är scilla och porslinshyacint..? Härligt det blomamr hos dig.. mina påskliljor har inte annat än knopp än.. Och visst kan jag ta lite gula tagetes…=)) / kram åsa


 5. Som vanligt är dina bilder fantastiskt vackra. Inte bara för att blommorna är vackra utan du fångar dem så underbart på dina foton. Vilken härlig trädgård du tycks ha. Har själv bara några tulpaner, påskliljor och pärlhyacinter och har väl inte så bra hand med växter just nu. Det har varit bättre tidigare. Men samtidigt får jag sådan inspiration när jag ser dina bilder.

  Ha en bra helg önskar Metta


 6. Jag har ingen trädgård, bara en loftgång med blomlåda… Man blir onekligen lite avundsjuk, men å andra sidan har jag inga gröna fingrar så även om jag hade en trädgård så…
  //E

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*