Evas

En blandad blogg om handarbeten och livet.

Test 2

Testar lite i min aldeles nya blogg.

Detta var mitt alra första inlägg som jag skrev för exakt ett år sedan.

Detta år har gått fortare än fort. Om det blir ett år till eller inte får tiden utvisa
Må gott i vårvärmen och njut av ljuset.

dsc00690.jpg

RSS 2.0 | Trackback | Comment

3 Responses to “Test 2”


 1. Har det redan gått ett år? Ja det är inte klokt vad tiden går. Men visst lär man sej mycket och får mycket inspiration. Både av det ena och det andra. Kul att skriva också. Man skriver inte så mycket annars, åtminstone inte jag.
  Birgitta

 2. camillak

  Ett år går så fort…
  Så länge det är kul …o inspirationen finns..! Jag skriver mindre nu än i början..då kunde jag ibland bli helt”uppslukad” av bloggandet! Nu har jag ”landat” på en mer normal nivå…Vissa dagar är helt bloggfria!! Nu vill man ju greja en hel del ute…ikväll har det varit underbart i solen! Jag har planterat om mina frösåddingar! Ha det gott i vårvärmen…knappt man inser att våren nu faktiskt är här..! =))


 3. Må så gott på dej.
  Eva.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*