Evas

En blandad blogg om handarbeten och livet.

Läst!

IMG_4205

*****

RSS 2.0 | Trackback | Comment

2 Responses to “Läst!”

 1. Birgitta

  Klockan är 5 på morron och jag har svårt att somna om. Då läser jag ifatt dina blogginlägg sen en tid tillbaka.
  Så många vackra bilder du tagit! Skönt att ha naturen i dessa konstiga tider. Det går ingen nöd på oss men man längtar efter sina barn och barnbarn och kunna träffa bekanta utan att tänka på smitta.
  På ett vis känns det också lite lugnt, man kan göra saker här hemma utan avbrott. Det är oftast rätt glest I butiker när man vågar sej ut och handla och trafiken! Hoppas det för nåt positivt med sej vad gäller miljön.
  Bra med dina boktips, läsa kan man ju alltid fördriva tiden med.

 2. admin

  Inte roligt att inte kunna sova men så är det ju ibland! Tänker ofta det, att det går väl an för oss som har har en hobby vi ägna tid åt!Dessutom tillgång till stor trädgård och skogen på nära håll! Men, visst saknar man barnen och barnbarnen! Att få krama om dom och vara nära! Coronahämtade 3 nya böcker på bibblan i onsdags så nu har jag lite nytt att läsa ett tag!/Eva S

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*