Evas

En blandad blogg om handarbeten och livet.

Award, böcker och blommor

Fick en award av Birgitta för ett tag sedan.

omnmnande_12643209.jpg

Klart man blir glad för när man får en sådan uppmuntran.

Att välja fem att ge den vidare till är betydligt svårare.

Vill ge en upp muntran till alla men ok. jag ska försöka plocka ut några

Mettas

Stick-Kine

Eva i två nystan

Strumpstickorna

Kan inte ge någon närmare beskrivning varför. Tycker bara om alla era bloggar och jag läser ofta.
Och så vill jag ha med

Veras vrå

för hennes fina figurer. Vet att du redan fått från Birgitta men ta detta som en uppmuntran och inget tvång att skicka ytterligare en omgång.

Alla komentarer är ju en uppmuntran.
Kan ju passa på att tacka för alla possitiva ord om mina mattor. Jag blev riktigt nöjd med dom.

Fick låna en bok av äldste sonens sambo

dsc03093.jpg

Har ni inte läst den så gör det.
Kunde nästan inte släppa boken förrän den sista sidan var läst.

Så har jag lyssnat på

dsc03101.jpg

Har tidigare läst Glasbruket och Kvinna i grönt av samma författare.
Lite speciell men jag gillar honom. Mannen i sjön lyssnade jag på förra sommaren.

dsc03102.jpg

Stackars Kato Isaksen. Blev han inte ett nervvrak av detta så får man vara glad.

Slutar med två trädgårdsbilder.

dsc02920.jpg

dsc03116.jpg

Godnatt och sov gott.

RSS 2.0 | Trackback | Comment

8 Responses to “Award, böcker och blommor”


 1. Jag tackar för utmärkelsen och känner mig jättesmickrad. Jag har sett den där boken ”Flyga drake” på flera ställen nu, känns nästan som om den vill bli läst, känns inte som om jag har tid att läsa, men det kanske är det jag måste göra…..??? Vi får se….

  ***

  Ta dig tid en stund du, och läs en bok. Fast det är sant att ibland är man nästan rädd för att börja ifall man inte kan lägga den ifrån sig. / Eva S


 2. Läsa…ja, den här semestern har jag nog prioriterat bokläsandet, lånade en kasse på bibblan och nu blev jag så förvånad, bara två som inte var lästa. Visst är det en skön avkoppling, man får vistas på platser man troligen aldrig kommer att få se i verkligheten och uppleva både det ena och det andra som absolut inte kommer att ske i verkligheten heller (tack o lov i vissa fall).
  Bra med lite nya boktips, kan vara roligt med andra författare som man inte ens vetat om.
  Kram Birgitta

  ***
  Du får gärna kika i min bokhylla om det är något du vill låna och läsa. Nog är det tur man inte behöver uppleva allt elände man läser om./ Eva S


 3. TAck å TAck Å tack!!!! Va glad ja blir!!! Och jag ser att du har en fantastisk lässommar framför dej, bara bra u påsen…. TAck igen!!!!! //Eva

  ***
  Har ett flertal böcker som lilgger olästa. Lite som en skatt som ostickat garn. Bra att ha i sina gömmor. / Eva S

 4. Fia

  Hej och tack för senast! Tänkte att du hade läst ut boken vid det här laget och antagligen tagit med den i bloggen :) Den är så underbart bra! Idag har jag läst och läst mest hela dagen (regnet har öst ner konstant) så nu är ”Brunstkalendern” avklarad. Nu kommer det roliga med att välja nästa bok… jag kommer nog försöka tvinga på dig Hosseinis andra bok sedan också ;) Ha det bra!

  ***
  Tack själv. Det var ju inte svårt att lura mig till att läsa denna så jag är nog ganska lättlurad. Har just börjat på en riktig tegelsten till bok men jag tror den kan vara riktigt bra. I dag har jag jobbat och det kan regna så mycke det vill. I morgon också.
  Kul att du hittade in till kommentarerna. / Eva S


 5. Hej! Hittade hit via Stick-Kine! Här var det mysigt! Både blommor och stickning, å en hel del annat vardagstrevligt att bli glad av! Vi ses igen! Mvh/Sofia

  ***
  Hej! Roligt att du tittade in och att du tyckte om det du hittade. Du är så välkommen tillbaka./ Eva S


 6. Hej Eva! Ett stort tack för utmärkelsen. Det är så trevligt när man får uppmuntran för det man skriver. För mig har bloggandet och kontakten med alla mina bloggvänner fått stor betydelse. Att på äldre dar få uppleva något så fantstiskt, är en verklig krydda för mig just nu. Vill gärna skicka utmärkelsen vidare till dig också, då jag verkligen uppskattar din blogg med alla fina bilder och tänkvärda ord.

  Har varit dålig med bloggandet och kommentarer i flera dar, beroende på att orken inte räckt till. Sol och värme gillar jag, men ibland kan det nästan bli för mycket. Nu är det litet svalare och jag hoppas komma igång igen.

  Beundrar dina mattor. Så fina fina de blivit.

  Har inte läst Flyga drake ännu, Men tack för tipset. Däremot har jag läst eller lyssnat till samtliga böcker av islänningen Arnaldur Indridason. Han är som du säger litet speciell, men han tillhör en av mina favoriter.

  Ha en bra vecka önskar Metta

  ***
  Den värme som varit nu kan ju knäcka vem som helst.
  Hoppas du får krafterna igen nu om det blir svalare. Visst behöver vi solsken men det blev i mesta laget så här på en gång.
  Vet du om jag missat någon bok av Arnaldur? Och tack för dina ord om mattorna. Jag blev själv nöjd med dom och är så sugen på att väva ner resten av väven men har inte kunnat bestämma mig för vad det ska bli. Kram till dig Metta/ Eva S


 7. Oj, tack för awarden, blev jätteglad! Ska berätta det i min blogg sedan, men kan inte spara ner bilden just nu, kommer i ett annat inlägg!

  Vilka härliga trädgårdsblommor.

  Ha en underbar dag!


 8. Skönt med böcker som avkoppling. Jag har suttit i regnet o bläddrat i alla trädgårdsböcker jag samlat på mig.
  Kul med award..=) och vad kul med blom i både motnbretian och doftliljan. Doftliljan syns inget hos mig../ kram åsa

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*