Evas

En blandad blogg om handarbeten och livet.

Dessa märkliga ufon!

Nu tror jag inte att jag ska behöva hitta fler gamla ufon i mina gömmor. Men vem vet!

Denna sjal började jag på för flera år sedan. På avdelningen jag jobbade bodde då en go liten tant, bland flera. Hon hade en fint mönstrad kofta. Jag synade den noga och försökte efterapa mönstret och började sticka.

Nu finns inte längre tanten kvar och säkert inte koftan heller men min sjal är klar och stärker mina minnen.

IMG_6380

IMG_6381

RSS 2.0 | Trackback | Comment

2 Responses to “Dessa märkliga ufon!”


  1. Så snyggt mönster, gillar det.
    Har försökt uppdatera min blogg flera månader, men det är något tjall. Så funderar på att eventuellt göra en ny blogg nånstans, men att jag har kvar det jag skrivit i Flitigafingrar. Har du bra tips på bloggportal? Ser du min mail eller är det dolt?

  2. admin

    Tack! När det gäller bloggportaler och allt som hör det till är jag helt okunnig! Hoppas det ändå löser sig för dig!/ Eva S

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*