Evas

En blandad blogg om handarbeten och livet.

Lite stickat

Så har jag äntligen fått ändan ur vagnen och tagit kort på mina två sista sjalar.

dsc03590.jpg

Grönt melerat tvåtrådigt ullgarn inköpt på marknad i Arvidsjaur.

Här har jag använt blandgarnet Susanna.

En bra helg önskar jag alla läsare.dsc03593.jpg

RSS 2.0 | Trackback | Comment

5 Responses to “Lite stickat”


 1. Härliga sjalar- jag har min nu när det kyler ute..=)/kram åsa


 2. Jättefina de är! tack för dina mail det värmer/Kram från Jämtlandshäxan


 3. *ler*
  Ja, vad ska man annars göra. Tittade in och kollade på bloggen din – började scrolla neröver och… sedan är det något… Vänta här nu, typ… Startar från början och skrattar, hihihi… Säger inget mer – om varför jag skrattade!!! ;)
  Må så grankott… läckra färger på sjalarna!!!
  ngn som ler än ;)

  ***
  Alltid roligt när besökare lämnar ett visitkort. Inte vet jag vad som var så roligt men kan man roa någon så, för all del / Eva S


 4. Härligt med sjalar, men jag tar mej inte tid till att ”blocka” mina så de blir aldrig klara :) Det blir däremot sockor och tröjor ibland. Kul för övrigt med norrlänningar på webben, även om ni är utflyttade. När du bodde i Skellefteå bodde nog jag där med… Har läst lite i din blogg och ser en del som vi har gemensamt; stickning, kyrkor, natur och husdjur mm. Trollgubben som du stötte på i Gbg – han bor hemma hos mej, en present jag fick för ett tag sen.

  Ha det bra! Astrid

  ***
  Kul att du hittade in. Jaså, det var till dig trollgubben skulle. Tiden i norrland har satt sina spår, positiva, själv är jag ju ”sörlänning i grunden”. Hade dock inga problem att med att bo där uppe. Så länge det finns släkt kvar där så finns det ju alltid en anledning att åka tillbaka./ Eva S


 5. Verkligen vackra färger på sjalarna..!!!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*