Evas

En blandad blogg om handarbeten och livet.

Velig!

Så känner jag mig just nu.
Detta finns i lite olika mängd

Garn, Mattrasor, Spinnbara fibrer, Ideér.

Finns inte:
Lång kroknål nr 7,5 och nummer 8,
Ett nytt snöre till vävstolen. Måste ersätta ett utslitet.
Så det viktigaste för att det ska bli något över huvud taget.
Förmågan att just nu bestämma vad jag ska göra!

Vårens första matta har ändå kommit ur vävstolen!

IMG_8424

Lite mildare väder här i dag. Grått och disigt.
Får väl fördriva lite tid med att sticka fler trasor!
Hoppas du som läser mår bra.
Den alla minsta kommentar gör mig glad!
Och så kan jag kanske få hälsa på hos någon, för mig, ny blogg eller hitta tillbaka till någon.
Hej!

RSS 2.0 | Trackback | Comment

7 Responses to “Velig!”


 1. Den perfekta vårmattan! Grönt som det som ska komma, men också vitt och grått som ett avstamp i den tid som föregår våren!

  Att bestämma sig för att fokusera på ett enda projekt kan vara svårt! Hur väljer man bland alla roliga projekt? Jag brukar skriva en lista över sånt jag vill sticka, och sedan bestämmer jag mig för ett enda. Hur tänker du när väljer mellan olika projekt?


 2. Hej!
  Just nu sitter jag i karantän efter att fått covid-19 trots att jag varit så försiktig jag bara kunnat vara. Jag hoppas bara att mina här hemma klarar sig från det.
  Jag känner mig lite förkyld och eventuellt feber på gång, men jag hoppas det stannar vid bara det.
  Smittad har jag nog blivit på jobbet då det är manfall där.
  Jag har suttit på mitt rum hela dagen och glott på en serie och försökt börja med något handarbete, men inte kommit så långt än.
  Vilken fin matta du har gjort!
  Hoppas allt är bra med dig!

 3. admin

  Tack Anette! Hoppas du blir bättre snart. Kommenterade lite på din blogg i dag,inte säker på att det fungerade/Eva S

 4. admin

  Tack Heidi!


 5. En sån fin matta! Till ert nya sovrum kanske? Det är nåt visst med trasmattor, den ena är inte den andra lik och så är det en del minnen invävt. De är dessutom hållbarare än man kan tro. Och miljövänligt i dessa tider av återbruk, som väl var en helt självklar sak förr, inget fick kastas om det gick att ha till något.

 6. admin

  Birgitta, jag tror inte det är riktigt rätta färgerna för sovrummet. Vävstolen är klar igen för fortsatt vävning men tankarna i huvudet har inte rett ut sig riktigt ännu. Vet inte riktigt vilka trasor jag ska slå in. Kanske måste jag rent av klippa lite mer!/Eva S


 7. Hemvävda trasmattor är så fina

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*