Evas

En blandad blogg om handarbeten och livet.

Velig!

S knner jag mig just nu.
Detta finns i lite olika mngd

Garn, Mattrasor, Spinnbara fibrer, Ider.

Finns inte:
Lng kroknl nr 7,5 och nummer 8,
Ett nytt snre till vvstolen. Mste erstta ett utslitet.
S det viktigaste fr att det ska bli ngot ver huvud taget.
Frmgan att just nu bestmma vad jag ska gra!

Vrens frsta matta har nd kommit ur vvstolen!

IMG_8424

Lite mildare vder hr i dag. Grtt och disigt.
Fr vl frdriva lite tid med att sticka fler trasor!
Hoppas du som lser mr bra.
Den alla minsta kommentar gr mig glad!
Och s kan jag kanske f hlsa p hos ngon, fr mig, ny blogg eller hitta tillbaka till ngon.
Hej!

RSS 2.0 | Trackback | Comment

7 Responses to “Velig!”


 1. Den perfekta vrmattan! Grnt som det som ska komma, men ocks vitt och grtt som ett avstamp i den tid som fregr vren!

  Att bestmma sig fr att fokusera p ett enda projekt kan vara svrt! Hur vljer man bland alla roliga projekt? Jag brukar skriva en lista ver snt jag vill sticka, och sedan bestmmer jag mig fr ett enda. Hur tnker du nr vljer mellan olika projekt?


 2. Hej!
  Just nu sitter jag i karantn efter att ftt covid-19 trots att jag varit s frsiktig jag bara kunnat vara. Jag hoppas bara att mina hr hemma klarar sig frn det.
  Jag knner mig lite frkyld och eventuellt feber p gng, men jag hoppas det stannar vid bara det.
  Smittad har jag nog blivit p jobbet d det r manfall dr.
  Jag har suttit p mitt rum hela dagen och glott p en serie och frskt brja med ngot handarbete, men inte kommit s lngt n.
  Vilken fin matta du har gjort!
  Hoppas allt r bra med dig!

 3. admin

  Tack Anette! Hoppas du blir bttre snart. Kommenterade lite p din blogg i dag,inte sker p att det fungerade/Eva S

 4. admin

  Tack Heidi!


 5. En sn fin matta! Till ert nya sovrum kanske? Det r nt visst med trasmattor, den ena r inte den andra lik och s r det en del minnen invvt. De r dessutom hllbarare n man kan tro. Och miljvnligt i dessa tider av terbruk, som vl var en helt sjlvklar sak frr, inget fick kastas om det gick att ha till ngot.

 6. admin

  Birgitta, jag tror inte det r riktigt rtta frgerna fr sovrummet. Vvstolen r klar igen fr fortsatt vvning men tankarna i huvudet har inte rett ut sig riktigt nnu. Vet inte riktigt vilka trasor jag ska sl in. Kanske mste jag rent av klippa lite mer!/Eva S


 7. Hemvvda trasmattor r s fina

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*