Evas

En blandad blogg om handarbeten och livet.

Min nya

sköna

gröna

magnet

dsc03664.jpg

Ja, den är ju inte färdig ännu men stor dragningskraft har den.
Att det ska vara så roligt att sticka sjalar!!!!

Överallt hittar jag garn som kan bli en fin sjal. Undrar hur länge det dröjer innan en sådan sjuka går över.

Tack för alla fina kommentarer på förra inlägget.

Nu ska jag krypa ner i sängen, läsa några sidor och försöka hinna sova lite innan månen väcker mig igen.
God natt.

RSS 2.0 | Trackback | Comment

7 Responses to “Min nya”


 1. Jättehärlig färg, har köpt tror jag likadant garn med samma färg och lade in effektgarn som var i olika grönfärger och det blev otroligt fint, men så hittade jag inte igen några fler sådana nystan så jag ska efterlysa på Sticka Mera om det kanske finns någon som kan hjälpa mig att hitta något…

  Ha det så bra/Kram

 2. Martina

  Va fin!


 3. Ser ut att bli något jättesnyggt!
  Trevlig helg!

  ***
  Vi får väll se var det slutar. Går inte så fort för jag har svårt för att få in mönstret i minnet./ Eva S


 4. Sjalen ser jättefin ut och mjuk och go dessutom! Jag själv har drabbats av vantsjukan och stickar vantar för fullt, blir kanske julklappar. Har en påbörjad KAL-sjal som jag inte kommer så långt på, har halva mellandelen kvar innan slutänden—–!
  Kram Kine

  ”’

  Tror jag har full immunitet mot vantsjukan. Kanske skulle jag kunna drabbas av tovadvantevirus. / Eva S


 5. Visst är det lite skumt när garnet ropar på en; ”köp mig….” ”Titta vilken fin…. jag skulle bli….”.

  ***
  Det är inte så lite skumt och trångt i skåpen blir det. / Eva S


 6. Härlig grön färg och sjalen ser verkligen inbjudande ut. Har några påbörjade sjalar, som jag får ta itu med efter nyär. Nu gäller det ju att sticka färdigt resterande 3 par sockor. Därefter lär det nog dröja ett bar tag innan jag stickar sockor igen.
  Önskar dig en bra vecka. /Metta

  ***
  Förstår om du vill sticka lite annat emellan. Känner själv att det inte blir riktigt lika många sockpar längre./ Eva S


 7. Ett fel insmög sig i mitt inlägg, menar ju givetvis att det lär dröja ett bra tag innan jag stickar sockor igen. /Metta

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*