Evas

En blandad blogg om handarbeten och livet.

Läst o stickat

I dag har det varit en fin och solig dag! Blev en cykeltur till Röda Korsets öppet hus. Mycket prat, gott kaffe och i dag var det dessutom lite bingospel.

Innan jag cyklade iväg passade jag på att föreviga det som senaset lämnade stickorna.

IMG_0083

Ett par st 20/21

och ett par st 35.

IMG_0084

Har varit dålig på att läsa ett nu ett tag men denna boken var lättläst och lite stollig. Passade min trötta hjärna!

IMG_0074

Nu blir det att leta fram något nytt att läsa och ev knyppla en stund!

Ha det gott!

RSS 2.0 | Trackback | Comment

3 Responses to “Läst o stickat”


  1. Stickat till barn är ju alltid extra gulligt, men kanske stora fötter behöver lika mycket färg som mindre? Barnsockar är ju lyckas ju bra med kombinationen värma fötterna, och vara ett fint ögonfång för omgivningen:)

    Det finns så många bra böcker att läsa, så jag håller tummarna för att du hittar något lagom avslappnande och läsvärt att läsa:)

  2. admin

    Absolut Heidi, stora fötter behöver också glada färger! Nu försöker jag minska på mitt förråd och av restgarner och här räckte det inte längre än så här! Vi får väl se hur länge jag kan hålla mig från att köpa nya nystan!/ Eva S


  3. Du milde vilka ursöta sockor!!! Sådana projekt är ju så roliga. Inte lätt att hitta intressanta böcker. Ibland kan man fastna i en serie och då har man ju några framför sig. Tunt hos mig just nu. Ska kanske se om biblan har DIN bok.
    Ha det gott. Kram Eva

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*