Evas

En blandad blogg om handarbeten och livet.

Lst o stickat

I dag har det varit en fin och solig dag! Blev en cykeltur till Rda Korsets ppet hus. Mycket prat, gott kaffe och i dag var det dessutom lite bingospel.

Innan jag cyklade ivg passade jag p att freviga det som senaset lmnade stickorna.

IMG_0083

Ett par st 20/21

och ett par st 35.

IMG_0084

Har varit dlig p att lsa ett nu ett tag men denna boken var lttlst och lite stollig. Passade min trtta hjrna!

IMG_0074

Nu blir det att leta fram ngot nytt att lsa och ev knyppla en stund!

Ha det gott!

RSS 2.0 | Trackback | Comment

3 Responses to “Lst o stickat”


  1. Stickat till barn r ju alltid extra gulligt, men kanske stora ftter behver lika mycket frg som mindre? Barnsockar r ju lyckas ju bra med kombinationen vrma ftterna, och vara ett fint gonfng fr omgivningen:)

    Det finns s mnga bra bcker att lsa, s jag hller tummarna fr att du hittar ngot lagom avslappnande och lsvrt att lsa:)

  2. admin

    Absolut Heidi, stora ftter behver ocks glada frger! Nu frsker jag minska p mitt frrd och av restgarner och hr rckte det inte lngre n s hr! Vi fr vl se hur lnge jag kan hlla mig frn att kpa nya nystan!/ Eva S


  3. Du milde vilka ursta sockor!!! Sdana projekt r ju s roliga. Inte ltt att hitta intressanta bcker. Ibland kan man fastna i en serie och d har man ju ngra framfr sig. Tunt hos mig just nu. Ska kanske se om biblan har DIN bok.
    Ha det gott. Kram Eva

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*