Evas

En blandad blogg om handarbeten och livet.

Trdgrd – 23

Nu blommar den ljusgula stockrosen!

IMG_1136

Gurkplantorna och tomater vxer till sig!

IMG_1125

IMG_1063

Flera vallmoblommor har hunnit blomma men bara en har jag lyckats vga p bild

IMG_1055

En rd lilja har slagit ut.

IMG_1127

RSS 2.0 | Trackback | Comment

3 Responses to “Trdgrd – 23”


  1. S mycket vackert!

    Gula stockrosor har jag aldrig sett frut, men de r mycket vackra. Sommaren r verkligen en vacker tid, och du verkar arbeta hrt fr att f ut det mesta av den:)

  2. admin

    Tack Heidi! Kan inte pst att jag anstrngt mig srskilt mycket i sommar. Det r nog mer s att jag. med ren och mer livserfarenhet, lrt mig att se bortom alla msten och borden. Lrt mig att se och ta vara p de sm gonblicken. Se den vackra blomman som blommar i stllet fr allt ogrs jag inte orkat hlla undan! /Eva S


  3. Det vxer p bra hos dig ocks. Mina gurkplantor i vxthuset slr alla rekord i r. Vi hinner inte med !!! Fina stockrosor du har, Minns att min mamma hade sdana men hr har de inte trivts. Synd. Mina tomater har inte brjat mogna n. Fr frossa i gurkorna s lnge.
    Ha det gott . Kram Eva

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*