Evas

En blandad blogg om handarbeten och livet.

Trädgård – 23

Nu blommar den ljusgula stockrosen!

IMG_1136

Gurkplantorna och tomater växer till sig!

IMG_1125

IMG_1063

Flera vallmoblommor har hunnit blomma men bara en har jag lyckats våga på bild

IMG_1055

En röd lilja har slagit ut.

IMG_1127

RSS 2.0 | Trackback | Comment

3 Responses to “Trädgård – 23”


  1. Så mycket vackert!

    Gula stockrosor har jag aldrig sett förut, men de är mycket vackra. Sommaren är verkligen en vacker tid, och du verkar arbeta hårt för att få ut det mesta av den:)

  2. admin

    Tack Heidi! Kan inte påstå att jag ansträngt mig särskilt mycket i sommar. Det är nog mer så att jag. med åren och mer livserfarenhet, lärt mig att se bortom alla måsten och borden. Lärt mig att se och ta vara på de små ögonblicken. Se den vackra blomman som blommar i stället för allt ogräs jag inte orkat hålla undan! /Eva S


  3. Det växer på bra hos dig också. Mina gurkplantor i växthuset slår alla rekord i år. Vi hinner inte med !!! Fina stockrosor du har, Minns att min mamma hade sådana men här har de inte trivts. Synd. Mina tomater har inte börjat mogna än. Får frossa i gurkorna så länge.
    Ha det gott . Kram Eva

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*