Evas

En blandad blogg om handarbeten och livet.

SEMESTER

Äntligen är den efterlängtade semestern här.

Inget jobb på tre veckor.

Ja, inte tror jag det blir något problem med att hitta sysselsättning.

Denna första dag vet jag precis vad jag ska hitta på.

I morgon ska jag bara njuta av ledigheten.

På söndag är det hembygdsdag och jag ska var med och baka bröd på hembygdsgården.

Just nu skiner solen och min Kungslilja blommar för första gången.

dsc05089

Den doftar underbart.

dsc05090

Nu känns det som om det kommer att bli lite stilje på bloggfronten under ledigheten.

Den känslan kan förvisso fort ändras om andan faller på.

Önskar er, alla som tittar in, sköna dagar.
Ha det gott

RSS 2.0 | Trackback | Comment

11 Responses to “SEMESTER”


 1. Önskar dig en riktigt härlig semester!!


 2. Ha en skön semester! Fotografera gärna – dina bilder är så jättefina! Kram Kine


 3. Åh, vilka härliga liljor! Såna hade vi planterar året innan vi sålde huset, jag hann bara se dem blomma en gång (om jag inte minns fel..) Undrar om de blommar nu..? :) Jag hoppas att du får en trevlig och skön semester! Min är slut nu, på måndag 6.30 kliver glada barn in på förskolan igen.
  Sköt om dej!! /Astrid


 4. Önskar dig en skön semester. Själv börjar jag jobba i morgon efter 6 veckors semester. Ha det så gott!


 5. Vilka fina blommor!!!!


 6. Jag började jobba idag efter 6 sköna semesterveckor. Känns okej. Önskar dig en skön semester och ha en skön kväll.


 7. Hej
  Den rosa koftan har jag stickat efter ett mönster som jag
  har köpt ett häfte Baby-Exclusive alpaca det är ett Hjerte Garn
  mvh Maria


 8. Väldigt skönt med semester måste jag säga men nu återstår snart bara drygt en vecka för min del, vädret är ju bra nu äntligen. Fast idag när det är 25 grader står jag i köket och bakar hårt bröd…det var väl bra tajmat? ;) Kram


 9. Trevlig semester!


 10. Hej och tack för din kommentar hos mig. Vilka vackra, vackra bilder. Hoppas du njuter av din semester. Vi hörs i cyberrymden!


 11. Hej! Nej bloggen har inte haft nån framskjuten position hos mej under semestern, är det dataväder, dvs. regn, så är det ofta åskrisk och är det vackert väder så ägnas tiden åt utomhusaktiviteter. Har väl skrivit lite i den andra bloggen men inte särskilt mycket. Och den handlar ganska lite om trädgård..
  Idag är första jobbardan för mej, och jag skulle allt kunna tänkt mej några veckor till med semester jag med. Solen skiner ju också förstås, det är väl typiskt!
  Kram, vi ses så småningom!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*