Evas

En blandad blogg om handarbeten och livet.

Tisdag.

I dag skiner solen igen. Det känns bra för jag har alltid haft en negativ kännsla för tisdagar. Varför vet jag inte det bara är så.

När det gällrer trädgården så glömde jag Löjtnantshjärtat. Det står också i full blomm. Hur kunde jag glömma det.

I går var jag in till den stora staden Örebro. Sprang runt i olika affärer men höll mig strängt borta från alla garnaffärer. Kände mig rent av lite nöjd när jag lyckades hålla mitt löfte, till mig själv, att inte komma hem med mer garn.

Efter affärsrundan skulle jag till min syster som fyllde pensionär. Nu är två av mina systra pensionärer, hur det nu har gått till, tur att det finns fler systrar och att jag är yngst. Inte för att jag skulle ha något emot mer tid hemma, men innebär det att man blir äldre så??? Ja man blir väll det i vilket fall som helst det är nog bara att inse det.
Då hon fyllde år ville jag ju ha med mig en blomma. Det blev några stycken att sätta ihop i en större kruka.
Var stenhård där också och fick bara med EN blomma hem till mig. En utplanteringsväxt med mörka dekorativa blad. Ska bli spännande att se hur den blir. Fråga mig inte nu vad den heter för det namn som stod på krukan fastnade inte i min hjärna.

I dag väntar tvätt och sånt där småplock som liksom aldrig tar slut. Kanske hinner jag plantera om några blommor i större kruka och även att sticka lite. I går blev inte en maska stickad så nu suger det i sticktarmen.
Ha en bra dag min vänner.

RSS 2.0 | Trackback | Comment

3 Responses to “Tisdag.”

 1. Birgitta

  Ja det är inte lätt är man har drabbats av en passion.. som du med garner då! Då krävs det en stark karaktär!
  Kram Birgitta


 2. Ja.. som du besrkiver passion för handarbete.. så känner jag för trädgård..
  Jag försöker lova mig själv att inte köpa mer växter.. men går det?? =) Idag reganr det..lördag..så nu är det innejobb.. läs tvätt som väntar..
  =(/Åsa


 3. Hihi.. bara för det är helg så trodde jag det var lördag.. kanske behov av plats snart??? Var tvungen o kolla in vad jag skrivit..!!!!..=)
  maken är hemma.. o det är ju inte vanligt.. torsdag.. upprepar jag för mig själv.. hela tiden som ett mantra../ trevlig helg på dig! / åsa

  Nu har vi ju inga lediga platser så du får allt skärpa till dig. Ska jag vara ärlig, och det ska man ju, så har jag söndagskänsla. Trevlig helg tillbaka. eva

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*