Evas

En blandad blogg om handarbeten och livet.

Solen

kom tillbaka på riktigt i dag. Passade på att plantera om en del pelargonior i större krukor. Krakarna höll på att förtvina. Hade alldeles för trångt om fötterna. När jag så ”sprang” där fram o tillbaka i trädgården upptäckte jag till min glädje att den lilla himmelsbå klematisen stack upp sina duniga rankor, säkert ett par decimeter. Blev så glad att den fortfarande lever. Fick den till morsdag för X antal år sedan och två gånger har jag trott att den var stendöd.
På Morsdagsrosen finns knoppar. På Aklejrutan likaså. Riktigt fina knoppar och tackolov inga löss ännu.

I kväll hade vi församlingshemmets sista handarbetscfé för våren. Till hösten startar vi igen. Vi har inte varit mer än 5-8 st men vi har haft trevligt. Jag hann nästan färdigt ännu en sjal. I grön ton den här gången.
Go kväll.

RSS 2.0 | Trackback | Comment

2 Responses to “Solen”

 1. Birgitta

  Ja visst blir man glad när man ser att blommorna kommer igen! Man måste gå en inspektionsrunda mest varje dag. Jaså, aklejrutan kan få löss..inte bra, den är ju så vacker. Jag tog med mig en burk fimpar idag att ha som lusmedel, då kanske den kan komma till pass även där, jag tänkte mest på humlen som kan bli så angripen och ful.
  Birgitta


 2. Tänk att en fågel kvittrade i örat idag om ett förestående växthusbygge.. vad kul! och ser nu fram emot detaljer.. vad ska du odla? plattor på golvet? tänkt o sitta där…? rekomenderar jag varmt…! Ha en bra helg!!!/ åsa

  ***
  Jo den fågeln kvittrade så rätt. Återkommer nog med all sannolikhet till detta bygge.
  En ledig helg sitter alltid bra. Dessutom är mellansonen hemma ett par dar.
  Må gott/eva

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*