Evas

En blandad blogg om handarbeten och livet.

En

söndag som kallas mors dag. Ja, nog finns det många mammor som borde hedras extra en sån dag.
Jag känner mig hedrad fast jag bara är en ”vanlig” mamma. En mamma som fått fyra friska barn. Barn som inte haft några större problem.
Dagen började med kaffe på sängen som den äkta hälften bjöd på.
Sedan var det konfirmation I Finnerödja kyrka. Är sedan några år tillbaka med som kyrkvärd och idag var det en ren glädje.
Kyrkan så gott som full med glada menniskor och 13 fina konfrimander. Ute var det vackert försommar väder. Kan det bli bättre?
På em. åkte vi till Karlskoga där vi mötte älste sonen och åt en bit mat tillsammans.
Under resans gång stickade jag en strumpa.
Tänkte göra klart tossorn i går och så räckte inte garnet.grrr. och pälsgarnet som jag visste,vet, att jag har är puts väck. Undrar om vi har möss???? kan sånna föresten äta upp ett helt nystan? Nu väntar jag besked från Tittis Bod.

Min fina mörka bladväxt visar sig blomma, vilken överaskning. Den heter Ipomoea batat.
Den har flikiga blad och rosa klocklika blmmor. Någon som känner till den och vet om den kan bli stor?
Mellan sonen var hemma ett par dagar i veckan och växthusbygget tog ett skutt frammåt.
Återkommer mer om detta tilltag.
Mycke jobb i veckan som slutar med ett tandläkarbesök på fredag. Har ingen tandläkarskräck men det är inte trevlig.
Vi hörs.

RSS 2.0 | Trackback | Comment

6 Responses to “En”

 1. Sanna

  Hej Hej Eva! Vilken fin blogg du har!=) Ja visst har det vart en solig och skön dag! Perfekt med en solig morsdag! Vi åkte förbi vid kyrkan mitt på dagen och oj vad mycket finklädda människor det knallade omkring på parkeringen, vi gissa på att det var konfirmation, och det var ju rätt då! Ha det fint! kram sanna
  ***
  Tack för besöket och dom vänliga orden. Kika gärna in igen/ eva


 2. God morgon! Här regnar det idag efter en härligt solig helg.. men det är ju så att vi behöver blött ocå! Den växt du skriver om är jag inte säker på vad det är….för växt!
  Råttor kan säkert äta upp ett helt garnnystan.. men du tror inte det är som hos mig.. att minnet sviktar..=) men det lät onekligen bättre med möss..=) =)Ha en trevlig vecka!
  /Åsa

 3. Birgitta

  Då får jag väl säga ”god eftermiddag”!
  Det regnar nu med, behövs väl antar jag. Vi har satt nya stängselstolpar och det är torrt en bra bit ner i backen.
  Intressant med Ipomoean, det brukar ju stå på ”blomman-för -dagen” sorter. Har precis gått igenom min frösamling och då har jag sparat flera (tomma) påsar som det står så på. Kul att den har börjat blomma för dig!
  Jag är alltid sent ute, jag sådde några självtagna frön för några veckor sen som har kommit sådär en dm, men jag vet inte vad det är för sort (minnet du vet). Och så hittade jag i frölådan en påse med ”heavenly blue” som jag hade förra året! De var helt underbart blåa i färgen! Jaja, det får väl bli till nästa år då, om de behagar gro då. Ha det så bra!
  Birgitta
  ***
  Den här liknar inte als blomman för dagen.? Visade inte jag den för dig när du var här sist??


 4. Hej hej!
  Det beror nog på hur datorn är inställd ..men nu har jag ändrat igen till en färg där man kan läsa egenom färgen.. Det finns kanske fler som har svårt o läsa.. Du vet jag leker.. i mallarna så jag vet inte hur jag har det..=)
  Det hjälper nog inte med nya glasögon med den tapeten jag hade som bakgrund..=)
  Tack för att du sa till!!!/Åsa


 5. HMm..nu är det ändrat.. till en ljus färg som bakgrund..du får gärna säja till igen när du tittar in nästa gång.. om det är lika omöjligt o läsa..=) / Åsa


 6. Tack tack.. datahackers.. är jag nog inte =) …Ha det gott i regnet! /Åsa

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*