Evas

En blandad blogg om handarbeten och livet.

Den 16 Maj 2010

dsc06190

Tack för alla fina kommentarer till mitt förra inlägg.
Helt klart är detta ett ämne som berör många.
Det är inte alltid helt lätt att tänka positiva tankar och inte dömande.

Nu till något annat.
Fick ju även bra tipps på min mönsterförfrågan.
Jag har börjat lite smått. Stickar och repar upp och testar igen. Jag vill liksom ha en effektrand och har försökt med mohair, det gick inte als. Har försökt med Tindra pälsgarn och tycker det blir för spretigt? Får nog lov att besöka en till garnaffär och se om det möjligen kan finnas något som motsvarar det jag tänkt mig.
Nog gruvar jag mig en del för hur detta ska sluta. Förstår ju att jag snart måste räkna ut hut mycket det behöver ökas här och där för att passa.
Den dagen den sorgen. Först ska jag hitta min effekt.

Nog för att jag vet att sommaren närmar sig men det känns ändå bra att kunna visa att något blir klart även här.

dsc06223

För något år sedan besökte jag Rydlinge plantskola i Skellefteå tillsammans med en svägerska. Både det ena och det andra följde med därifrån. Bland annat denna buske.

dsc06224

Nu har jag naturligtvis glömt vad den heter. Den ska klippas ner på hösten och så kommer det nytt på våren. Det här kortet tog jag nu i veckan och har tänkt försöka komma ihåg och ta ett nytt kort om två veckor. Den växer så enormt.

Lev väl och må gott.

RSS 2.0 | Trackback | Comment

3 Responses to “Den 16 Maj 2010”


 1. Vilken under bar blomma du har bild på.
  Sedan måste jag säga att det var ett väldigt fint gan, du gjort sjalen- kragen i, super.
  Ha en bra dag
  kram

  ***
  Ja det var ett härligt garn som jag inte kunde motstå när jag besökte 2 Knit./ Eva S


 2. Vilka fina blommor du har… JAg har lyckats döda en orkide…. Så här får det bli kaktusar *ler* Vilken härlig halsduk. Är den vriden??? Ag menar sådär som det bli om man inte håller ögonen öppna när man stickar på rundsticka….

  ***
  Den är stickad på rundsticka JA
  Vriden nej.
  Man trär den över huvudet vrider den ett varv och över huvudet igen!/Eva S

 3. åsa

  Tackar för kalorierna idag- urgoda! Jag måste säja att jag tappat fart på jobbet- undrar vad jag har för plats där just nu ? om du förstår så kakorna lyfte dagen=)
  Jag sa till caroline dsk elev idag att du är helt rätt person för det du gör.

  Kram Åsa

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*