Evas

En blandad blogg om handarbeten och livet.

Bara trädgård!

I år har vi hitintills varit förskonade från fyrfota objudna besök i trädgården.
I går när jag drar upp rullgardinen ser jag att det ligger grönkålsblad på marken. Visst har det blåst MYCKET men inte brukar dom bladen blåsa av så lätt?
Sedan ser jag något mer

IMG_2420

Den fina rödbetsblasten är borta!

Nu har mannen, mannen i mitt liv, fixat en inhägnad

IMG_2421

I växthuset är det djungel

IMG_2422

Där har jag även haft besök av humlor sedan tidigt i våras. Då, innan jag satt ut några växter där, rensade och tvättade jag ull. I korgen med skräpull har humlorna haft något ärende så fort dörren öppnats. Undrar vad dom hittar där. Bor där gör dom nog inte för jag har ju hela tiden rört om i ullen och inte hittat något bo. Dom får gärna vara där för nu besöker dom även gurkblommorna!

IMG_2424

Nu har den slagit ut!

IMG_2426

En orang lilja sprider också glädje

IMG_2419

Och i pallkrage där jag slängde ut gamla sommarblandningar av frö, frön som jag inte trodde skull gro. Där är knökfullt med blåklint iallafall, och där kommer även denna som jag inte känner igen. Kollar varje dag och väntar på att få se vad det ska bli!

IMG_2425

RSS 2.0 | Trackback | Comment

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*