Evas

En blandad blogg om handarbeten och livet.

100130

Klart väder med strålande sol och riktigt vinterkallt är det denna näst sista dagen i Januari.

dsc05768

Det är inte varje år vi har snö och kallt så länge i taget som vi haft denna vinter.

dsc05769

Det har verkligen varit vinter på riktigt och väldigt vackert om än i kallaste laget ibland.

Blommor för januari får bli
En vit amaryllis

dsc05763

och en rosa nejlika, en av mina favoriter

dsc05764

Ett par böcker har lästs ut

dsc05767

Tack M för lånet.
Rödluvan är helt klart läsvärd men inte den bästa jag läst av Unni Lundell. Den ligger i alla fall på plussidan.

dsc05766

Klart på plus för Camilla Läckberg den här gången också.

Om någon orkat hänga med på pin sticklista så är ni nog överens med mig att där inte har synts till något om en fuskpolo. Jag har inte sett till det och ändå har den lyckat slingra sig in på stickorna. Eftersom den också lyckats bli klar så är det väll ok att tala om det.
Ärlighet varar längst sägs det ju.

dsc05771

En sista bild kommer här.

Kan vi tyda detta som ett litet vårtecken?

dsc05770

Önskar er en fin helg.

RSS 2.0 | Trackback | Comment

4 Responses to “100130”


  1. Men hallå där – var du på Skegaloppet på 70-talet? Mina föräldrar åkte alltid, jag åt bara mackor :) och korv, serverad genom ett fabriks-fönster… (nyttigt?) Men jag har missat nåt här, är du härifrån? Kanske rent av nån som jag borde veta vem..? Jag är hopplös på folk, teflonminnet räcker bara till det senaste, men jag har den sista drabbats av minnen från ungdomstiden – jag håller nog på att bli gammal :D
    Ha det gott! Kramar från Astrid


  2. Halskragen ser varm och go ut!
    Ha det bra!


  3. Bra böcker!!!!! Och härliga bilder!!!!!!


  4. vilka härliga vinterbilder…. jag känner mej hemma… :)) Rödluvan låter intressant, den kanske man skulle läsa

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*