Evas

En blandad blogg om handarbeten och livet.

En Fredag i Juli!

Första semesterveckan har gått som ett huj, men det har varit en bra vecka. Ettårskalas, stickning, våffelcafé, barnbesök, spinntid och ledigt, ledigt, ledigt. Dagen i dag började med att farmors E kom på ett kort besök. Lillebror A och deras pappa också för den delen. En snabb tur till Mariestad för att lämna sonen vid stationen och sedan vidare för att stanna till i Hova och Riddarveckan. På väg hem körde bilen, helt på egen hand, ;) förbi Håhult och Garntorpet. Bilen tvärstannade där och jag var ju bara tvungen att gå ur för att se om något var fel! Då kom några nystan, passande att sticka disktrasor av, och anföll mig. Tjatade och tjatade om att dom skulle med mig hem. Det fick dom ju så klart. Inga bilder nu för kameran var hemma.
Nu går tvättmaskinen och jag ska förbereda mig lite för mera barnbesök.
I em/kväll väntar vi hem dotter med familj. Små godingarna J och V.
Önskar alla eventuella läsare allt gott.
Blir glad om du skriver en liten kommentar!

RSS 2.0 | Trackback | Comment

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*