Evas

En blandad blogg om handarbeten och livet.

Har fått en utmärkelse

award_00081202_23241438_233522981.jpg

av Eva i Två nystan

En sådan uppmuntran värmer hjärtat.

Det är ju så svårt att välja. Det är ju flera bloggar jag läser regelbundet. Känns som man verkligen hälsar på en gammal bekant. När jag nu måste välja så blir det till att börja med en ganska ny bekantskap

Atti på egen sida

Birgitta

Eva

Metta

Kine

Yllene Tider

Veras vrå

1. De som mottagit awarden ska lägga upp en bild på den.

2. Länka till den bloggen du fick den ifrån

3. Ge den vidare till sju andra bloggare & länka till deras sidor

4. Lämna ett meddelande i deras bloggar, så de vet att de fått awarden.

*****

Självklart kan du bara ta emot awarden och glädjas åt att någon tycker om din blogg.
När tvång kommer in så är det inte roligt längre och det är ju just det det ska vara.

Önskar er alla en fin, lugn och skön tredje advent.

RSS 2.0 | Trackback | Comment

6 Responses to “Har fått en utmärkelse”


 1. Du har fått en av mig! Kram Kine


 2. ”Sköna sjalar” är inte en bok jag skulle vilja ha men den är kul att bläddra i och titta på alla fina bilder, innehåller mönster på jättesjalar


 3. Tack Eva för utmärkelsen. Känner mig hedrad. Kan inte annat än skicka en till dig också, då jag verkligen uppskattar din fina blogg. Tror det räcker att du skickat vidare en gång.
  Kram Metta


 4. Tack sååå mycket för utmärkelsen! Känner mig väldigt speciell. Tack igen!


 5. Inte var utmärkelsen till besvär! Jag blev så glad så att jag trodde jag skulle ”måsta” skicka den vidare direkt – och det var kanske lite korkat. Sen fastnade jag i en blogg som jag inte lyckades klura ut hur jag skulle göra för att kommentera i, men det löser sej!
  Tack för att du vill läsa min blogg, tusen tack för utmärkelsen! Jag följer din blogg med, det känns som sagt lite som att träffa en bekant när man tittar in… :)

  Ha det gott!! Astrid


 6. Verkar vara nåt trassel på trädgårdsbloggen så jag kan inte göra så mycket där nu men tack för den fina awarden, den såg lite rolig och speciell ut. Får väl ta itu med det när det funkar igen. Har förresten inte haft så mycket tid framför datorn på ett tag (kanske lust heller om jag ska vara ärlig, det känns lite segt så här framåt jul).
  Nu ska jag försöka städa lite, har en ledig dag idag, imorron är det jobb igen och då lär det bara bli det absolut nödvändigaste gjort här hemma.
  Kram Birgitta

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*