Evas

En blandad blogg om handarbeten och livet.

Mera sockor!

Ett par st 35 och ett par st 19!

IMG_1660

Uppdatering:
Här har jag använt Järbo mellanraggi i dom större, och i dom mindre är det Järbo junior. Det är ju ett acrylmix garn men jag tyckte det var så fin. Mjukt och skönt. Örslade bort lite garn, gör inte alltid det, för att få färgerna någotsånär lika. Tycker egentligen att det är slöseri med garn!

RSS 2.0 | Trackback | Comment

One Response to “Mera sockor!”


  1. ”tjocksockor” är ju egentligen perfekta när det är kallt ute, eftersom de håller fötterna varma bättre än sockor stickade i tunt garn. Och betydligt lättare att laga när det går sönder än sockor stickade i tunnare garn.

    Barnsockor är ju alltid gulliga:) Jag noterar också att du lyckats matcha randningen perfekt!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*