Evas

En blandad blogg om handarbeten och livet.

Mera sockor!

Ett par st 35 och ett par st 19!

IMG_1660

Uppdatering:
Hr har jag anvnt Jrbo mellanraggi i dom strre, och i dom mindre r det Jrbo junior. Det r ju ett acrylmix garn men jag tyckte det var s fin. Mjukt och sknt. rslade bort lite garn, gr inte alltid det, fr att f frgerna ngotsnr lika. Tycker egentligen att det r slseri med garn!

RSS 2.0 | Trackback | Comment

One Response to “Mera sockor!”


  1. ”tjocksockor” r ju egentligen perfekta nr det r kallt ute, eftersom de hller ftterna varma bttre n sockor stickade i tunt garn. Och betydligt lttare att laga nr det gr snder n sockor stickade i tunnare garn.

    Barnsockor r ju alltid gulliga:) Jag noterar ocks att du lyckats matcha randningen perfekt!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*