Evas

En blandad blogg om handarbeten och livet.

Jag har blivit utmanad

Jag har blivit utmanad av Metta

* Gå in i mappen mina bilder (ev. Bilder för dem med OS X eller din egen personliga bildmapp)
* Gå till den sjätte mappen (ev. den sjätte mappen igen)
* Välj därefter den sjätte bilden i den mappen.
* Visa bilden på bloggen och skriv något om den .
* Invitera sex stycken nya till att vara med på utmaningen.
* Länka till dem, och låt dem veta att de är utmanade

dsc00820-small

Den här bilden är från sommaren 2007. Tycker inte den behöver någon närmare förklaring. Den talar sitt tydliga språk. Att vara eller inte vara eller att äta eller ätas.

Jag utmanar
Åsa Trädgård
Birgitta
Inger F
Susilull
Majsan
Camilla

Må så gott

RSS 2.0 | Trackback | Comment

7 Responses to “Jag har blivit utmanad”


 1. Tack för din lilla utmaning och tack för din kommentar.
  Utmaningen var ju en kul grej, men jag blev lite ställd. Jag har inte sådan ”hierarki” så jag har ngn sjätte mapp. Kollade i familjens mappsystem, och hamnade då i dotterns mapp – och där kunde jag ju inte ta ngn bild. Så jag klurar lite på detta så länge.

  Det här med ”duktighet” är inte lätt alla gånger. Jag tycker oftast att de saker jag tar på mig är vansinningt roliga, och jag klarar inte riktigt när inget blir gjort… och detta ibland pga att andra inte tar sitt ansvar (som du skriver) , och sånt stör mej väldigt mycket.
  För själv vill jag ju inte vara en sån som inte bryr sig… Svårt det här…

  Kram och ha det gott!


 2. Usch, vem äter vem tro?
  Det var en kul utmaning, blir lite nyfiken själv vilket kort det kan bli.
  Kram


 3. Jag igen. En framtidsbild du visar,hihi, 5007?
  Vad är förresten OSX?

  ***
  Har ingen aning. Mina datakunskaper är mycket begränsade.
  Framtid ja, ljuset vittnar om att våren närmar sig men snön??? man kund tro att det var jul i dag på morgonen när stor lätta flingorna föll tätt tätt. Resan till framtiden är inställd. det blev en resa tillbaka i tiden i stället.
  huva ligen så det kan gå./ Eva S


 4. Klart häftig bild…. Min är en gammal goding (TvaNystan). Trevlig helg!


 5. Intressant bild.
  Ha en trevlig helg.


 6. Hej! Tack för uppiggande kommentarer! Idag mår jag bra igen och tänker slippa den här sortens sjukdom länge framöver nu. Det har blev lite stickat istället när man ska försöka sitta still… :)
  Jag har också ridit en gång i Skråmträsk men det går inte längre att hyra där. Jag tyckte att de var lite luggslitna, de kusarna som var där (för snart hundra år sen) men de här i Ljusvattnet är ett nytt företag. Han är tävligsryttare på islandshäst och hon är veterinär så de pållarna har det bra.

  Jag har en utmärkelse till dej på min blogg.
  Ha det gott!! /Astrid


 7. Tack för titten!
  Vilken härlig bild!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*