Evas

En blandad blogg om handarbeten och livet.

Domsöndagen i dag.

Tänker inte dömma någon.

Låter i stället Ljuset lysa

dsc01396.jpg

Inte menade jag att ge någon dåligt samvete eller att någon skulle känna sig träffad av mina tankar.

Ibland känns bloggen lite som ett nätvärk.
Och nätvärk är ju till för att stötta och hjälpa. Inte tynga ner någon.

dsc01382.jpg

I går kväll satt jag och tittade tillbaka på alla kommentarer jag fått sedan jag började blogga.
Har inte ens varit igång ett år och har fått så många fina och stöttande kommentarer.

Vill säga TACK till er alla med en rosenknopp.

dsc01249.jpg

Att alla ni har velat läsa vad jag skriver :)

Nästa söndag är det första advent och vi får tända ett nytt ljus.

Lev väl och må gott alla vänner.

RSS 2.0 | Trackback | Comment

5 Responses to “Domsöndagen i dag.”

 1. Birgitta

  Det är nog så att ibland läser man i en blogg och kan inte alls komma på nån kommentar, kanske är man lite trött och orkar just bara läsa. Men det är förstås jätteroligt att få respons på det man skriver i bloggarna, känns lite som brevväxling tycker jag.
  I helgen har vi haft en del barn och barnbarn på besök och då blir det inte speciellt mycket tid framför datorn, man måste få prata och umgås när man har så fint främmande.
  Kram Birgitta

  ***
  Ja der är roligt att få kommentarer. Det stärker. Men nu var det igentligen inte kommentarer i sig jag var ute efter. Mer att man saknar en bloggare som inte skrivit på länge. Ibland är det ju bara idé torka, iallafall hos mig, men ändå. Man liksom saknar dom!
  Roligt med sånna besök/ Eva S


 2. tack för kommentaren i min blogg eva, du har alltid så vackra ord o bilder på din blogg, rosenknoppen är bedårande

  ***
  Tack själv Marianne för att du finns där./ Eva


 3. Rosenknoppen är helt underbar. Alla vackra bilder behövs i denna dystra och mörka årstid. Ser fram emot advent. då alla adventstakar kommer att lysa i fönstren.

  Håller med dig om att bloggen känns som ett nätverk, som bara tycks bli större för varje dag. Genom att läsa någons kommentar, blir man nyfiken och plötsligt hittar man en ny blogg, som man lägger till och vill besöka. Tack för alla trevliga kommentarer på min blogg.

  Ha en bra dag!

  ***
  Visst är det fint att advent kommer nu när det är som mörkast. Ljus och vackra bilder behövs verkligen./ Eva S


 4. Hmm hoppas det inte var jag som skrev så att du kände att du skrivit något konstigt..för jag håller med dig.. visst funderar man över vad alla gör..
  I veckan skrev en som jag bloggar mycket med..att den fått ett tungt besked och inte skulle blogga på ett tag..
  Hmm..vad var det nu då..??och så funderar man på vad den personen hamnade i för ”kris”….
  Ibland kan jag dock tycka att det är bra om man blir träffad..för det blir lite av en ”debatt”….och man får ..fram hur olika vi är allihopa..men ändå finner sådan glädje i att ”umgås” även om det är via bloggen! Ha det gott! Åsa

  ***
  Nej då. Men många skrev att dom kände sig träffade och jag ville ju inte på något sätt anklaga någon. Bara just som du säger. Vad har hänt? Inget att skriva om? OK. Något tråkigt har hänt, man är helt utsliten och kanske gråter.? Nätvärk =tröst och stöd. Eller hur? Men visst , känner man sig träffad börjar man också tänka efter. Så är det. / Eva S


 5. Hej hoppas du mår bra i all julstress! Så mycket fint du har gjort! Hade jag gjort hälften av det så hade jag varit glad! Jag stickade mycket innan barnen kom sedan har jag inte tagit upp det igen! Men visst verkar ni ha det mysigt! Önskar dig en skön ett skönt veckoslut och att du får en riktigt skön 1:a advent! Det är skönt att jag har en dag kvar att jobba sedan är det helg/Ha det gott/Kramar Tussegumman

  ***
  Tack, jag mår bra. Åja Så mycke har jag inte gjort. Har en tendens att börja på tusen saker. Det är så avkopplande att sticka. Första advent är jag också ledig och det är skönt./ Eva S

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*